Kombiniranje tapeta u unutrašnjosti: 60 ideja (fotografija)

Izbor zidnih obloga oduvijek je bio zahtjevan zadatak. Tapete pomažu u potpunosti utjeloviti željeni stil u dizajnu ili postati skladna pozadina za prekrasnu kompoziciju. Kombiniranje tapeta u unutrašnjosti kombinacija je različitih uzoraka, boja, tekstura. Stručnjaci iz cijelog svijeta koriste ovakav originalan pristup ne samo zbog svog estetskog izgleda, već i kako bi sakrili manje nedostatke… Continue reading Kombiniranje tapeta u unutrašnjosti: 60 ideja (fotografija)

Published
Categorized as Ideje

Stakleni stolić (75 fotografija)

Čak i mali stolić za kavu može biti izvrstan funkcionalni komad namještaja. Obdaren visokim dekorativnim kvalitetama, djelovat će i kao izvorni naglasak koji će na odgovarajući način nadopuniti cjelokupni koncept stila sobe. Ovako možete opisati stakleni stolić za kavu koji nikada neće proći nezapaženo. Ima širok izbor modela, o kojima ćemo govoriti u ovom članku.… Continue reading Stakleni stolić (75 fotografija)

Published
Categorized as Ideje

Staklena unutarnja vrata (65+ fotografija)

Unutarnja staklena vrata relativno su nova pojava, ali su se već čvrsto etablirala s pozitivne strane. Malo ljudi zna, ali prve prototipove takvih dizajna izumili su i uspješno koristili Francuzi još u 17. stoljeću. Naravno, nisu odgovarali visokim estetskim i čvrstoćim karakteristikama modernih modela, ali su i dalje bili rasprostranjeni. Staklena unutarnja vrata imaju niz… Continue reading Staklena unutarnja vrata (65+ fotografija)

Published
Categorized as Ideje

Boja jorgovana u unutrašnjosti (90 fotografija)

Shema boja interijera prevodi unutarnji svijet svog vlasnika. Izbor nijansi jorgovana za ukrašavanje karakterizira profinjene kreativne naravi, od kojih su mnoge sposobne crpiti inspiraciju i snagu iz ove prozračne boje. Značajke boje i utjecaj na psihu Lila je izbijeljena ljubičasta boja. Kao i mnoge druge, ima razne palete. Plavičasta lavanda stoji u nizu hladnog spektra,… Continue reading Boja jorgovana u unutrašnjosti (90 fotografija)

Published
Categorized as Ideje

Kavezi za zečeve “uradi sam” (70 fotografija)

Pravilno opremljen zec jedan je od najvažnijih uvjeta za držanje ovih pahuljastih glodavaca. I domaće i ukrasne pasmine trebaju zaseban prostor – omogućuje vam pružanje potrebne njege i zaštitu kućnih ljubimaca od mogućih nevolja. S dostupnošću materijala i minimalnim vještinama u rukovanju alatima, izrada kaveza za zečeve vlastitim rukama prilično je jednostavna. Korisne preporuke, primjeri… Continue reading Kavezi za zečeve “uradi sam” (70 fotografija)

Published
Categorized as Ideje

9 DIY ideja za uređenje zidova

Proces uređenja završna je faza uređenja interijera. Nakon obavljenog posla, ukrašavanje je nevjerojatno ugodno. Samostalno stvaranje lijepog okruženja donosi posebno zadovoljstvo. Ako imate slobodnog vremena i želite implementirati originalni dizajn, slobodno se prepustite kreativnosti. Pripremili smo za vas izbor modernih DIY ideja za zidne dekoracije koje će vam pomoći da jednostavno i kreativno transformirate prostor.!… Continue reading 9 DIY ideja za uređenje zidova

Published
Categorized as Ideje

Shabby chic stil u interijeru: 110 foto ideja

Odjeća, pribor ili dekor u stilu shabby chic danas se čuje, no u početku je ovaj trend nastao na području uređenja interijera. Soba, koja kombinira elemente retro, vintage, kao i Provanse, izgleda pomalo šokantno, ali uvijek zanimljivo. Zbog zamagljenih granica, nije lako stvoriti otrcano-šik stil u interijeru, kao i balansirati između “antike” i “luksuza”, ali… Continue reading Shabby chic stil u interijeru: 110 foto ideja

Published
Categorized as Ideje

Ruža od papira DIY: 90 ideja za fotografije

Papirnate ruže nevjerojatan su i neobičan ukras koji se može koristiti kao unutarnji ukras ili izvorni dar. Koristeći vrlo jednostavne tehnike, možete ih sami izraditi. Papirnate ruže ispunit će vaš dom nježnom toplinom i udobnošću, a svaka od njih bit će nagrađena autorovom ljubavlju. Buket takvih ruža ispunjenih slatkišima bit će dar za pamćenje.. Spiralna… Continue reading Ruža od papira DIY: 90 ideja za fotografije

Published
Categorized as Ideje

Vizir “uradi sam” iznad trijema (80 fotografija)

Nadstrešnica iznad trijema ne samo da će vas zaštititi od lošeg vremena, već će vam pružiti i drugu priliku da naglasite stil vanjštine. Kako ne pogriješiti s izborom, odabrati visokokvalitetnu nadstrešnicu koja je u skladu s vanjskim završetkom zgrade – dalje u našem članku. Zašto vam treba nadstrešnica nad trijemom? Štitnici nad ulaznim prostorom mogu… Continue reading Vizir “uradi sam” iznad trijema (80 fotografija)

Published
Categorized as Ideje

Uradi sam tandoor: 60 fotografija i ideja

Nedavno se na privatnim parcelama često mogu pronaći istočnjačke pećnice egzotičnog naziva – tandoor. Izvrsni su za kuhanje na otvorenom i zasigurno će zadiviti vaše goste. Ono što je posebno lijepo – takav uređaj može se izraditi ručno. Kako? Pogledajmo pobliže ovo pitanje.! Kako tandoor funkcionira Kako bismo razumjeli kako tandoor funkcionira, opisat ćemo postupak… Continue reading Uradi sam tandoor: 60 fotografija i ideja

Published
Categorized as Ideje