Συνδυάζοντας ταπετσαρία στο εσωτερικό: 60 ιδέες (φωτογραφία)

Η επιλογή των επενδύσεων τοίχων ήταν πάντα μια απαιτητική εργασία. Η ταπετσαρία βοηθά να ενσωματωθεί πλήρως το επιθυμητό στυλ στο σχέδιο ή να γίνει ένα αρμονικό υπόβαθρο για μια όμορφη σύνθεση. Ο συνδυασμός ταπετσαρίας στο εσωτερικό είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών μοτίβων, χρωμάτων, υφών. Εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν μια τέτοια πρωτότυπη προσέγγιση όχι μόνο… Continue reading Συνδυάζοντας ταπετσαρία στο εσωτερικό: 60 ιδέες (φωτογραφία)

Published
Categorized as Ιδέες

Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού (75 φωτογραφίες)

Ακόμα και ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να είναι ένα υπέροχο λειτουργικό έπιπλο. Προικισμένο με υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες, θα λειτουργήσει επίσης ως μια πρωτότυπη προφορά που θα συμπληρώσει επαρκώς τη συνολική έννοια του στυλ του δωματίου. Έτσι μπορείτε να περιγράψετε ένα γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο. Έχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων, για… Continue reading Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού (75 φωτογραφίες)

Published
Categorized as Ιδέες

Γυάλινες εσωτερικές πόρτες (65+ φωτογραφίες)

Οι εσωτερικές πόρτες από γυαλί είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, αλλά έχουν ήδη εδραιωθεί σταθερά στη θετική πλευρά. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν, αλλά τα πρώτα πρωτότυπα τέτοιων σχεδίων εφευρέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία από τους Γάλλους τον 17ο αιώνα. Φυσικά, δεν ανταποκρίνονταν στα υψηλά αισθητικά και ανθεκτικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων μοντέλων, αλλά ήταν ακόμα διαδεδομένα. Οι… Continue reading Γυάλινες εσωτερικές πόρτες (65+ φωτογραφίες)

Published
Categorized as Ιδέες

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)

Ο χρωματικός συνδυασμός του εσωτερικού μεταφράζει τον εσωτερικό κόσμο του ιδιοκτήτη του. Η επιλογή των αποχρώσεων του λιλά για διακόσμηση χαρακτηρίζει εκλεπτυσμένες δημιουργικές φύσεις, πολλές από τις οποίες είναι σε θέση να αντλήσουν έμπνευση και δύναμη από αυτό το αέρινο χρώμα. Χαρακτηριστικά χρώματος και επιρροής στον ψυχισμό Το λιλά είναι ένα λευκασμένο μοβ χρώμα. Όπως… Continue reading Λιλά χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)

Published
Categorized as Ιδέες

DIY κλουβιά κουνελιών (70 φωτογραφίες)

Η ύπαρξη ενός σωστά εξοπλισμένου κουνελιού είναι μια από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για τη διατήρηση αυτών των αφράτων τρωκτικών. Τόσο οι οικιακές όσο και οι διακοσμητικές φυλές χρειάζονται ξεχωριστό χώρο – σας επιτρέπει να παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα και να προστατεύετε τα κατοικίδια ζώα από πιθανά προβλήματα. Με τη διαθεσιμότητα υλικών και τις ελάχιστες… Continue reading DIY κλουβιά κουνελιών (70 φωτογραφίες)

Published
Categorized as Ιδέες

9 DIY ιδέες διακόσμησης τοίχου

Η διαδικασία διακόσμησης είναι το τελευταίο στάδιο της εσωτερικής διακόσμησης. Μετά τη δουλειά, η διακόσμηση είναι απίστευτα ευχάριστη. Η δημιουργία ενός όμορφου περιβάλλοντος από μόνος σας φέρνει μια ιδιαίτερη ικανοποίηση. Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να εφαρμόσετε ένα πρωτότυπο σχέδιο, τότε μη διστάσετε να μπείτε στη δημιουργικότητα. Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια επιλογή από… Continue reading 9 DIY ιδέες διακόσμησης τοίχου

Published
Categorized as Ιδέες

Shabby chic στιλ στο εσωτερικό: 110 ιδέες φωτογραφιών

Ρούχα, αξεσουάρ ή διακόσμηση στο shabby chic στυλ ακούγεται σήμερα, αλλά αρχικά αυτή η τάση προήλθε από τον χώρο του εσωτερικού σχεδιασμού. Το δωμάτιο, που συνδυάζει στοιχεία ρετρό, vintage, καθώς και την Προβηγκία, φαίνεται λίγο συγκλονιστικό, αλλά πάντα ενδιαφέρον. Λόγω των θολών ορίων, δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα shabby-chic στιλ στο εσωτερικό, καθώς και… Continue reading Shabby chic στιλ στο εσωτερικό: 110 ιδέες φωτογραφιών

Published
Categorized as Ιδέες

DIY χαρτί τριαντάφυλλο: 90 ιδέες φωτογραφιών

Τα χάρτινα τριαντάφυλλα είναι μια εκπληκτική και ασυνήθιστη διακόσμηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική διακόσμηση ή πρωτότυπο δώρο. Χρησιμοποιώντας πολύ απλές τεχνικές, μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας. Τα χάρτινα τριαντάφυλλα θα γεμίσουν το σπίτι σας με απαλή ζεστασιά και άνεση και καθένα από αυτά θα ανταμειφθεί με την αγάπη του συγγραφέα. Ένα μπουκέτο… Continue reading DIY χαρτί τριαντάφυλλο: 90 ιδέες φωτογραφιών

Published
Categorized as Ιδέες

DIY tandoor: 60 φωτογραφίες και ιδέες

Πρόσφατα, σε ιδιωτικά οικόπεδα, μπορείτε συχνά να βρείτε ανατολίτικους φούρνους με εξωτικό όνομα – tandoor. Είναι εξαιρετικά για υπαίθριο μαγείρεμα και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ωραίο – μια τέτοια συσκευή μπορεί να γίνει με το χέρι. Πως? Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το ζήτημα.!… Continue reading DIY tandoor: 60 φωτογραφίες και ιδέες

Published
Categorized as Ιδέες

Γκρι ταπετσαρία στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)

Η ευελιξία του γκρι δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ένα τέτοιο εντελώς ουδέτερο υπόβαθρο είναι η βέλτιστη λύση για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το αχρωματικό φάσμα δεν ανταγωνίζεται άλλες αποχρώσεις, γιατί είναι απλώς μια σκιά, κάτι ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Έτσι, τα χρώματα των επίπλων, της διακόσμησης και των υφασμάτων θα παραμείνουν κορεσμένα, αλλά λόγω… Continue reading Γκρι ταπετσαρία στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)

Published
Categorized as Ιδέες