Λιλά χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)

Ο χρωματικός συνδυασμός του εσωτερικού μεταφράζει τον εσωτερικό κόσμο του ιδιοκτήτη του. Η επιλογή των αποχρώσεων του λιλά για διακόσμηση χαρακτηρίζει εκλεπτυσμένες δημιουργικές φύσεις, πολλές από τις οποίες είναι σε θέση να αντλήσουν έμπνευση και δύναμη από αυτό το αέρινο χρώμα.

Χαρακτηριστικά χρώματος και επιρροής στον ψυχισμό

Το λιλά είναι ένα λευκασμένο μοβ χρώμα. Όπως πολλές άλλες, έχει μια ποικιλία παλετών. Η γαλαζωπή λεβάντα βρίσκεται στη σειρά του κρύου φάσματος και επομένως είναι κατάλληλη για δωμάτια με παράθυρα που βλέπουν νότια ή ανατολικά. Το λιλά χρώμα μπορεί να είναι ζεστό και στους σωστούς συνδυασμούς θα είναι κατάλληλο στα βόρεια δωμάτια..

Ο απαλός απαλός και ευαίσθητος τόνος συνδυάζεται αρμονικά τόσο στο μινιμαλιστικό στιλ όσο και στο πολυτελές κλασικό. Επιπλέον, η μοντέρνα πινελιά του vintage και η επικράτηση των ρετρό αντικειμένων καθιστούν τις αποχρώσεις συναφείς και τις παγιώνουν στην κορυφή της δημοτικότητας μεταξύ άλλων στο εσωτερικό σχέδιο..

Το λιλά μπορεί να φέρει τη δική του γοητεία σε κάθε στιλιστική λύση. Δίνοντας σε ένα άτομο ένα ισχυρό συναισθηματικό μήνυμα, βυθίζεται στη δική του πραγματικότητα εκτός χρόνου και χώρου. Πιθανώς, ο λόγος για αυτό έγκειται στην ίδια την ουσία ολόκληρης της μοβ παλέτας – στην ενότητα του μπλε και του κόκκινου. Έχουν επίσης μια αρκετά ισχυρή και μερικές φορές ακόμη και επιθετική επιρροή σε ένα άτομο. Ωστόσο, όλα αυτά τα «αρνητικά» εξαλείφονται, πρώτον, καταπιέζοντας το ένα χρώμα με το άλλο, και δεύτερον, προσθέτοντας ένα μαλακτικό λευκό.

Το λιλά χρώμα συμβολίζει την ευελιξία, την ονειροπόληση, τη δημιουργικότητα, τον αισθησιασμό και το μυστήριο. Οι άνθρωποι που προτιμούν αυτό το χρώμα συχνά διακρίνονται από την ευκολία της διάθεσης, την ευελιξία του μυαλού και την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ψυχολόγοι σημειώνουν ότι τέτοιες προσωπικότητες είναι βρεφικές, μάταιες, μυστικοπαθείς και δυσπιστικές..

Υπάρχει μια άποψη ότι το λιλά χρώμα δεν είναι κατάλληλο για μεγάλους χώρους στους οποίους οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο, αλλά είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε στο σχεδιασμό μικρών σαλονιών. Αυτή είναι μια μάλλον αμφιλεγόμενη δήλωση, αφού όλα είναι καθαρά ατομικά. Εάν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έχουν βαθιά συμπάθεια για ένα τέτοιο υπόβαθρο και αισθάνονται αρκετά άνετα στο περιβάλλον του, τότε είναι πολύ κατάλληλο να διακοσμήσετε την αίθουσα ή το υπνοδωμάτιο μαζί τους..

Ωστόσο, το μέτρο και η ισορροπία είναι σημαντικά εδώ. Η περίσσεια μιας πλούσιας και ενεργής λουλουδάτης απόχρωσης σε ένα εσωτερικό μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα κατάθλιψης και άγχους. Ταυτόχρονα, οι πιο ελαφριές επιλογές ή οι βαθιές αποχρώσεις με έμφαση θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ανακουφίσετε το περιττό άγχος..

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό - Χαρακτηριστικά

Συνδυασμοί χρωμάτων

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι σκόπιμο να μην χρησιμοποιείτε το λιλά ως μονόχρωμη λύση για χώρους διαμονής. Το χρώμα πρέπει να συνδυάζεται με άλλους τόνους, κατά προτίμηση τουλάχιστον 3. Αξίζει ιδιαίτερα να περιβάλλετε τις πιο φωτεινές πινελιές.

Λιλά με λευκό

Το φρέσκο ​​και ουδέτερο λευκό ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Η πασχαλιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο συνδυασμός με ανοιχτό μωβ φαίνεται ιδιαίτερα απαλός και ρομαντικός..

Η χρήση όμορφων ειδωλίων, πλαισίων για καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφιών με μοτίβα φιλιγκράν θα είναι εξαιρετικά κατάλληλη..

Λιλά με λευκό - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Λιλά με λευκό - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λιλά με γκρι

Απίστευτα κομψός, αλλά κάπως δροσερός συνδυασμός. Το γκρι αποτελεί το τέλειο σκηνικό για την πολυτέλεια του πασχαλιά. Είναι αυτό το χρώμα που θα κάνει το εσωτερικό πιο περίπλοκο, ενδιαφέρον και πειστικό..

Λιλά με γκρι - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Λιλά με γκρι - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λιλά με πράσινο

Η ιδέα να συνδυάσετε το λιλά χρώμα με το πράσινο προτείνεται από την ίδια τη φύση. Το αρμονικό ζευγάρι φέρνει μια ζουμερή ανοιξιάτικη τρυφερότητα στο δωμάτιο, προκαλώντας ευχάριστες σχέσεις με την ανθοφορία πασχαλιών, βιολέτας, λεβάντας και ίριδας. Λάβετε υπόψη ότι το φιστίκι, η μέντα, το δέντρο τσαγιού είναι κατάλληλα για τη λευκασμένη εκδοχή του μωβ – απαλούς, σιωπηλούς τόνους. Εάν το δωμάτιο έχει πλούσιες μοβ λεπτομέρειες, τότε είναι σκόπιμο να προσθέσετε την ίδια βαθιά πράσινη προφορά..

Λιλά με πράσινο - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λιλά με κίτρινο

Άλλη μια καλά μελετημένη σχεδιαστική κίνηση. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, η επιλογή των σωστών αποχρώσεων έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι νότες λεμονιού, μουστάρδας θα συγχωνευτούν τέλεια σε ένα αρμονικό ντουέτο με γαλαζοπράσινο και ροζ λιλά, αντίστοιχα.

Το κίτρινο συχνά χάνεται σε άλλους συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά εδώ παίζει σε πλήρη ισχύ και παίρνει ηγετική θέση, φέρνοντας ηλιακή ενέργεια και θετική στο χώρο..

Λιλά με κίτρινο - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Λιλά με κίτρινο - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λιλά με μπεζ

Η γυμνό-κρεμώδης γυμνή ζυγαριά φαίνεται πολύ απαλή και χαριτωμένη. Δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στην οποία είναι ευχάριστο. Η προκύπτουσα επίδραση της άνεσης, της ελαφρότητας και της άνεσης εξηγεί τη δημοτικότητα των μπεζ αποχρώσεων..

Οι σιωπηλές αποχρώσεις παρέχουν μια ουδέτερη βάση για λιλά τόνους. Χρώματα όπως η κρέμα, το γάλα, η άμμος, το ελεφαντόδοντο θα ταιριάζουν οργανικά στο ήρεμο εσωτερικό ενός υπνοδωματίου, παιδικού σταθμού ή καθιστικού. Το Violet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει έναν από τους τοίχους, κουρτίνες, λάμπες και μαξιλάρια.

Λιλά με μπεζ - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Λιλά με μπεζ - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό σχέδιο – φωτογραφία

Οι νότες πασχαλιάς μπορούν να δημιουργήσουν έναν ευρύχωρο και φρέσκο ​​χώρο για οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Ωστόσο, καθένα από τα δωμάτια έχει το δικό του λειτουργικό σκοπό, και ως εκ τούτου τις δικές του ιδιαιτερότητες στη χρήση κινήσεων χρώματος..

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας

Το λιλά χρώμα δημιουργεί μια απίστευτα γιορτινή, ελαφριά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στην κουζίνα. Μπορείτε να δώσετε έμφαση σε αυτή τη διακόσμηση με τη βοήθεια πράσινων φυτών, λουλουδιών, καθρεφτών, διαφανών επιφανειών. Χρησιμοποιήστε επίσης πορτοκάλια, κίτρινα και ζεστά φινιρίσματα ξύλου για να προσθέσετε μια πινελιά ζεστασιάς. Από την άλλη πλευρά, για ένα μοντέρνο στυλ, επιλέξτε ένα τραγανό λευκό ακουστικό με ευθείες, καθαρές γραμμές..

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κουζίνας - Σχεδιασμός φωτογραφιών

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού

Όταν διακοσμείτε το εσωτερικό του σαλονιού χρησιμοποιώντας λιλά χρώματα, θα πρέπει να περιβάλλετε τέτοιες κηλίδες με μεγάλο αριθμό ανοιχτών αποχρώσεων λευκού, γκρι, μπεζ. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να έχετε ενοχλητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα..

Οι νότες λεβάντας, γκρι-λιλά, λεβάντας θα φαίνονται ακόμη πιο κομψές αν είναι βαμμένες με βελούδινα έπιπλα, ελαφριά τούλια, γυαλιστερά ή ματ υφάσματα. Επιπλέον, η εσωτερική διακόσμηση θα γίνει πολύ πιο φωτεινή και πιο ενδιαφέρουσα αν οι κίτρινες, μπλε, πράσινες, τυρκουάζ, ροζ προθέσεις έρχονται σε αντίθεση με το λιλά. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε την ισορροπία χρωμάτων, προσπαθήστε για το πιο αρμονικό εύρος.

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού - Σχεδιασμός φωτογραφιών

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Σε αυτό το σχέδιο, η κρεβατοκάμαρα αποκτά μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα ρομαντισμού. Συχνά, οι σχεδιαστές συμπεριλαμβάνουν γυμνά ημίτονα στο σχεδιασμό, καθιστώντας τον χώρο ήσυχο και άνετο..

Ταπετσαρία, κουρτίνες ή λευκά κλινοσκεπάσματα είναι μια εξαιρετική κίνηση. Η χρήση πολλών μωβ τόνων θα προσθέσει εκφραστικότητα στη συνολική εμφάνιση, ειδικά αν παίζεται με ευγενείς αποχρώσεις του σμαραγδιού.

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου

Το λιλά μπάνιο δίνει την εντύπωση καθαρότητας, ρομαντισμού και απαλής ευδαιμονίας. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, μπορείτε να αφήσετε την καθημερινή ματαιοδοξία και το άγχος έξω από την πόρτα, και ως αντάλλαγμα να απολαύσετε τις γλυκές στιγμές ειρήνης και σιωπής..

Ο κορεσμός χρώματος μπορεί να κυμαίνεται από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις έως τις πιο βαθιές και πιο κορεσμένες. Συνιστούμε τη χρήση ζεστού μπεζ ή ψυχρού λευκού ως επιπλέον χρώματα..

Τα στοιχεία διακόσμησης είναι μια σημαντική πινελιά που θα προσθέσει πληρότητα και άνεση στην εμφάνιση του μπάνιου. Αυτά μπορεί να είναι: απλές πετσέτες σε λευκό ή λιλά? λουλούδια – λεβάντα, ορχιδέες, βιολέτες, ίριδες. εικονογραφημένα βάζα, καθρέφτες, μικρές εικόνες σε πλαίσια. ψάθινα καλάθια για μικρά πράγματα.

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου - Photo Design

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου

Ο διάδρομος είναι το μέρος από όπου εισέρχεται νέα θετική ενέργεια στο σπίτι. Επομένως, μόνο τα απαραίτητα στοιχεία είναι κατάλληλα εδώ, παραγγελθέντα, τα οποία δεν παρεμβαίνουν στη ροή δυνάμεων στην κατοικία σας..

Το λιλά χρώμα σε συνδυασμό με το λευκό σε αυτό το πλαίσιο είναι μια πολύ καλή λύση. Δημιουργούν μια φωτεινή, ευρύχωρη περιοχή καθαριότητας και κομψότητας, η οποία εμπνέει τα νοικοκυριά και τους επισκέπτες σε μια θετική δημιουργική στάση..

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του διαδρόμου - Σχεδιασμός φωτογραφιών

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου

Ένα υπέροχο μέρος για να δημιουργήσετε μια “λιλά διάθεση” είναι ένα δωμάτιο για τα πιτσιρίκια. Λεβάντα, βιολετί, πλούσια πασχαλιά θα δώσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα υπέροχων ονείρων. Ο συνδυασμός με ροζ, φιστίκι, μπλε και κίτρινο θα φέρει εξαιρετική άνεση στην επικράτεια της παιδικής ηλικίας..

Αυτή η παλέτα είναι ικανή να πραγματοποιήσει τις πιο τολμηρές και ενδιαφέρουσες ιδέες. Για παράδειγμα, στους τοίχους μπορείτε να κρεμάσετε πολύχρωμες εικόνες, αφίσες, να κολλήσετε αυτοκόλλητα βινυλίου με τη μορφή ανοιχτού δέντρου, πεταλούδες. Είναι καλή ιδέα να φτιάξετε μια μαλακή περιοχή δίπλα στο παράθυρο, καθώς και να εξοπλίσετε ένα μικρό τραπέζι με καρέκλες για την τελετή του τσαγιού..

Σε γενικές γραμμές, το λιλά είναι μια άξια εναλλακτική λύση στο ροζ, και ως εκ τούτου είναι πιο συνηθισμένο να το χρησιμοποιείτε σε δωμάτια για νεαρές πριγκίπισσες..

Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών Λιλά χρώμα στο εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου - Σχεδιασμός φωτογραφιών

Βίντεο: Αποχρώσεις μοβ και λιλά στο εσωτερικό