Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι (90 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα

Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι (90 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα

Πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί χωρίς να σηκωθείτε από το κρεβάτι, βλέπετε, είναι αρκετά ευχάριστο. Αλλά πόσο αμήχανο και άβολο μπορεί να φαίνεται μια τέτοια μερίδα, για παράδειγμα, σε ένα σκαμπό ή έναν συνηθισμένο δίσκο, που μπορεί να αναποδογυριστεί ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να είναι πολύ πιο άνετα αν το πρωινό σερβίρεται σε ένα άνετο τραπέζι με στηρίγματα και πλαϊνά. Επιπλέον, ένα σνακ μπορεί να συνδυαστεί με την ανάγνωση του Τύπου ή να περάσει σε μια εταιρεία με tablet ή φορητό υπολογιστή. Τα μοντέρνα σχέδια προσφέρουν στους πίνακες ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και θα μιλήσουμε γι ‘αυτό σε ένα άλλο άρθρο..

Λειτουργίες πίνακα

Ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι μπορεί να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον επιδιωκόμενο σκοπό του, να είναι δίσκος για πιάτα, αλλά και να εξυπηρετήσει επιπλέον σκοπούς. Για παράδειγμα, για να γίνει μια άνετη βάση για φορητό υπολογιστή ή να λειτουργήσει ως επιφάνεια εργασίας, πίσω από την οποία, καθισμένοι σε ένα κρεβάτι, είναι πολύ πιθανό να γράψετε απομνημονεύματα, να ρίξετε σκίτσα ή να κάνετε κεντήματα.

Ορισμένα μοντέλα παρέχουν μικρά συρτάρια όπου βρίσκονται τα απαραίτητα μικροαντικείμενα (χαρτοπετσέτες, στυλό, κλωστές), ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιηθεί ο πίνακας. Σε μικρά καλάθια που βρίσκονται στις πλευρές των δομών, μπορείτε να τοποθετήσετε περιοδικά, εφημερίδες που μπορούν να διαβαστούν ενώ τρώτε. Μια ποικιλία μοντέλων σας επιτρέπει να αγοράσετε την πιο βολική επιλογή, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τον προορισμό.

Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Χαρακτηριστικά Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Χαρακτηριστικά

Υλικό για κατασκευή

Τα μικρογραφικά τραπέζια είναι κατασκευασμένα από ποικιλία υλικών. Η μακροζωία των δομών, καθώς και η ικανότητά τους να “ταιριάζουν” σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό, εξαρτάται από την ποιότητά τους. Τα κύρια υλικά είναι το ξύλο και τα υποκατάστατά του (μοριοσανίδες, MDF), μέταλλο, πλαστικό και γυαλί, υπάρχουν επίσης διάφοροι συνδυασμοί.

Ξύλο

Το πιο ακριβό τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, χρησιμοποιώντας είδη όπως δρυς, οξιά, φλαμουριά κ.λπ. Τα προϊόντα πεύκου είναι κατώτερα σε τιμή, αλλά η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μικρότερη, καθώς το πεύκο είναι ένα μάλλον μαλακό υλικό. Τα ξύλινα τραπέζια έχουν πολλές σχεδιαστικές ερμηνείες, από αυστηρά γυαλισμένα και βερνικωμένα μοντέλα έως τα πιο πρωτότυπα διακοσμημένα με σκαλιστά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καμβάδες κατασκευασμένοι από ένα μόνο κομμάτι φυσικού ξύλου φαίνονται αρκετά όμορφοι από μόνοι τους, έχοντας ξεχωριστό μοτίβο υφής. Ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε σχεδιαστική ιδέα..

Ιδιαίτερα θα ήθελα να σημειώσω την ομορφιά των ψάθινων τραπεζιών από αμπέλι ή μπαστούνι. Είναι ελαφριά και ευάερα, αλλά αρκετά δυνατά και, αν χειριστούν σωστά, θα διαρκέσουν αρκετά. Τέτοια εσωτερικά αντικείμενα είναι καλά για εθνο-εσωτερικούς χώρους και δίνουν έμφαση στη χειροποίητη αισθητική. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια παραλλαγή ενός τραπεζιού από μπαμπού, το πλαίσιο του οποίου είναι κατασκευασμένο, κατά κανόνα, από στρώμα..

Υλικό για να φτιάξετε ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Ξύλο Υλικό για να φτιάξετε ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Ξύλο

Κόντρα πλακέ

Η χρήση στην κατασκευή κόντρα πλακέ καθορίζει ένα αρκετά δημοκρατικό κόστος προϊόντων. Συχνά μπορείτε να βρείτε επιλογές που αποτελούνται από ξύλινα πλαίσια και πάγκους από κόντρα πλακέ, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερα από τα προϊόντα ξύλου στα αισθητικά τους χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα από κόντρα πλακέ μπορούν να κατασκευαστούν μόνοι σας..

Υλικό για την προετοιμασία τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Κόντρα πλακέ Υλικό για την προετοιμασία τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Κόντρα πλακέ

Μέταλλο

Λόγω της αντοχής και της αυτοσυγκράτησής τους στην εμφάνιση, τα μεταλλικά τραπέζια έχουν μεγάλη ζήτηση. Η επίστρωση χρωμίου ή η επικάλυψη σε σκόνη όχι μόνο διακοσμεί το προϊόν, αλλά και το προστατεύει από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Τα μεταλλικά τραπέζια έχουν χαμηλό κόστος λόγω της σχετικής φθηνότητας του υλικού και της απλότητας του σχεδιασμού, ωστόσο, συμπληρώνουν τέλεια τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις.

Υλικό για την προετοιμασία τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Μέταλλο Υλικό για την προετοιμασία τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Μέταλλο

Ποτήρι

Εκπληκτικά όμορφα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από γυαλί. Αυτοί οι πίνακες θα συμπληρώσουν επαρκώς κάθε μοντέρνα τάση στο εσωτερικό σχέδιο. Μην φοβάστε την ευθραυστότητα του υλικού – σήμερα τα γυάλινα έπιπλα έχουν χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής και, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, είναι απολύτως ασφαλή..

Επιπλέον, οι διακοσμητικές ιδιότητες είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα – ένα γυάλινο τραπέζι μπορεί να είναι εντελώς διαφανές (όχι ακατάστατο στο χώρο), να έχει ματ επιφάνεια, χρωματισμένο ή καλυμμένο με κομψά μοτίβα. Σε αντίθεση με τα ξύλινα και πλαστικά μοντέλα, το γυάλινο τραπέζι πρωινού είναι ανθεκτικό στην τριβή και σε συνδυασμό με ένα μεταλλικό ή ξύλινο πλαίσιο, γίνεται ένα ανεξάρτητο κομμάτι διακόσμησης.

Υλικό για την προετοιμασία τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Γυαλί

Πλαστική ύλη

Η απλούστερη και φθηνότερη επιλογή είναι τα πλαστικά τραπέζια. Τα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν το μικρό βάρος της δομής, καθώς και την ευκολία συντήρησης. Το υλικό είναι ανθεκτικό στη θερμότητα – δεν είναι επιρρεπές σε υπερθέρμανση και τήξη. Πολύ συχνά, τα πόδια τέτοιων προϊόντων είναι κατασκευασμένα από βαμμένο μέταλλο, καθώς ένα τραπέζι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό. Τέτοια μοντέλα είναι βολικά για εκείνους που τους αρέσει να ταξιδεύουν. Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός διευκολύνει την τοποθέτηση του τραπεζιού στις αποσκευές και μια ποικιλία ενσωματωμένων εσοχών σερβίτσια προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Στην πώληση μπορείτε επίσης να βρείτε κομψά τραπέζια στο δέρμα τους, κατάλληλα για πολλούς σύγχρονους τύπους εσωτερικών χώρων. Η λακωνική και, ταυτόχρονα, πλούσια εμφάνισή τους τονίζει επαρκώς τη εκλεπτυσμένη γεύση του ιδιοκτήτη..

Υλικό για να φτιάξετε ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Πλαστικό Υλικό για να φτιάξετε ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Πλαστικό

Τύποι τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη καταλάβει τα υλικά και τα πλεονεκτήματά τους, αξίζει να εξεταστεί ποια τραπέζια για πρωινό στο κρεβάτι μπορεί να είναι. Ένα σημαντικό σημείο εδώ είναι τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, χάρη στα οποία τα προϊόντα μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες. Μια βολική προσθήκη είναι η πλευρά των τραπεζιών, η οποία εμποδίζει την ανατροπή των δοχείων, καθώς και τα πτυσσόμενα πόδια, τα οποία διευκολύνουν τη συναρμολόγηση της δομής σε περίπτωση περιττού ή μεταφοράς. Οι πίνακες μπορούν να είναι χωρίς πόδια, με σταθερά ή πτυσσόμενα στηρίγματα, σε τροχούς – η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Βοηθητικό τραπέζι σε ρόδες

Αυτό το μοντέλο είναι άνετο για ευελιξία και σταθερότητα. Συχνά, τέτοια σχέδια χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα των κλινών ασθενών. Είναι αρκετά ευρύχωρα και συχνά εξοπλισμένα με προφυλακτήρες για να κρατούν το φαγητό από το κρεβάτι. Λόγω της μεγάλης επιφάνειας ορισμένων τραπεζιών, μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπέζι που είναι ιδανικό για ζευγάρι.

Τύποι τραπεζιού πρωινού σε κρεβάτι - Μικρό τραπέζι σε ρόδες Τύποι τραπεζιού πρωινού σε κρεβάτι - Μικρό τραπέζι σε ρόδες

Δίσκος πρωινού

Το πιο απλοποιημένο μοντέλο, το οποίο δεν συνεπάγεται την εφαρμογή άλλων λειτουργιών. Μπορεί να έχει πτυσσόμενα στηρίγματα ή σταθερά, όταν το προϊόν, μαζί με την επιτραπέζια επιφάνεια, αποκτήσει σχήμα U. Το μέγεθος πρέπει να επιλεγεί με βάση το πλάτος των γοφών, προσθέτοντας μερικά ακόμη εκατοστά στην προκύπτουσα φιγούρα στην κουβέρτα. Αξίζει να δοθεί προσοχή σε μοντέλα που έχουν λαβές που είναι βολικές για ανύψωση και μεταφορά..

Τύποι τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Δίσκος πρωινού Τύποι τραπεζιού πρωινού στο κρεβάτι - Δίσκος πρωινού

Βοηθητικά τραπέζια

Τα πιο βολικά είναι τραπέζια με πλευρές, που προστατεύουν το κρεβάτι από την ανατροπή φαγητού. Το κύριο καθήκον αυτού του επίπλου είναι να προσφέρει επιπλέον άνεση – τελικά, είναι αδύνατο να καθίσετε απόλυτα ακίνητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι περιττές κινήσεις του σώματος μπορούν να προκαλέσουν τρόμο στη δομή. Ακόμα κι αν χυθεί το ποτό, δεν θα πέσει στο κρεβάτι χάρη στην πρόσθετη προστασία. Είναι επίσης βολικό όταν μεταφέρετε ένα τραπέζι από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο..

Τύποι πρωινού σε κρεβάτια - Περιορισμένα τραπέζια Τύποι πρωινού σε κρεβάτια - Περιορισμένα τραπέζια

Πτυσσόμενα τραπέζια

Η παρουσία μηχανισμών που σας επιτρέπουν να διπλώνετε το επιτραπέζιο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τέτοια προϊόντα επιτρέπουν όχι μόνο το φαγητό στο κρεβάτι, αλλά και την εργασία ενώ στέκεστε ή ξαπλώνετε. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και πλάτος. Τέτοιοι μετασχηματιστές μπορούν να λειτουργήσουν ως βάσεις για φορητούς υπολογιστές ή γραφεία. Ορισμένοι δίσκοι μπορούν να διπλωθούν στο μισό και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα χρησιμοποιώντας τις λαβές. Υπάρχουν μοντέλα με πολλά ράφια.

Τύποι τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι - Πτυσσόμενα τραπέζια Τύποι τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι - Πτυσσόμενα τραπέζια

Τραπέζι ανελκυστήρα

Αυτά τα τραπέζια είναι βολικά για εργασία με φορητό υπολογιστή ή παρακολούθηση ταινίας σε tablet. Μπορείτε να επιλέξετε ένα δίσκο που είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει το ποντίκι σας. Η κορυφή του τραπεζιού ανύψωσης θα παρέχει την απαραίτητη κυκλοφορία αέρα και θα προστατεύει τον εξοπλισμό από υπερβολική υπερθέρμανση, η οποία έχει επιβλαβές αποτέλεσμα (ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα ψύξης). Ο σχεδιασμός θα σας επιτρέψει να πάρετε μια άνετη στάση, να ρυθμίσετε τη σωστή γωνία θέασης, να κάθεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα τραπέζι με μια ανυψωτική κορυφή μπορεί δικαίως να ονομαστεί το πιο λειτουργικό. Μπορεί να εφοδιαστεί με φώτα κυκλώματος LED, δίσκο αποθήκευσης για κινητά, χωρίς να σταματά να παραμένει τραπέζι πρωινού.

Τύποι πρωινού σε κρεβάτια - Ανελκυστήρας Τύποι πρωινού σε κρεβάτια - Ανελκυστήρας

Μαλακό τραπέζι

Ένα άλλο υπέροχο μοντέλο που παρέχει επιπλέον άνεση κατά τη χρήση. Η ουσία του βρίσκεται στην παρουσία ενός μαλακού μαξιλαριού στην πίσω πλευρά, το οποίο δεν επιτρέπει στη δομή να πιέζει τα πόδια. Παίρνει εύκολα το σχήμα οποιασδήποτε επιφάνειας και φαίνεται πολύ πρωτότυπο.

Τύποι τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι - Μαλακό τραπέζι Τύποι τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι - Μαλακό τραπέζι

Σταθερός βασικός πίνακας

Υπάρχουν μοντέλα όπου η επιφάνεια του τραπεζιού είναι στερεωμένη στη βάση, η οποία βρίσκεται στο πάτωμα. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να ονομαστεί στάσιμος. Το τραπέζι έχει έναν απλό μηχανισμό κίνησης, στον οποίο η κορυφή του τραπεζιού βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ψέμα. Επίσης βολικά είναι τα μοντέλα όπου οι επιτραπέζιοι πίνακες αποτελούν μέρος των σχεδίων των κομοδίνων. Το πλεονέκτημα του τραπεζιού είναι η αξιοπιστία του, καθώς είναι αδύνατο να το αναποδογυρίσουμε.

Τύποι τραπεζιού πρωινού σε κρεβάτι - Σταθερός πίνακας βάσης Τύποι τραπεζιού πρωινού σε κρεβάτι - Σταθερός πίνακας βάσης

Πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο?

Για να αγοράσετε ένα τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικές από τις αποχρώσεις που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την επιλογή του μοντέλου, και συγκεκριμένα:

Η σταθερότητα είναι μια σημαντική προϋπόθεση για την αποθήκευση υγρών. Πριν από την αγορά, πρέπει να επιθεωρήσετε προσεκτικά τα στηρίγματα για τη σταθερότητα, την ικανότητά τους να αντέχουν στο βάρος και να μην παραμορφώνονται.

Υλικό – τα τραπέζια μπορούν να κατασκευαστούν, όπως έχουμε ήδη πει, από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, γυαλί. Εκτός από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αξίζει να λάβετε υπόψη το στυλ του δωματίου και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο σχέδιο. Το δέντρο, ανάλογα με το σχέδιο, φαίνεται υπέροχο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους – τα κλασικά σχέδια μπορεί να έχουν στοιχεία σκάλισμα, ένα τραπέζι σοφίτας – ένα τραχύ φινίρισμα και ένα λακωνικό σχέδιο είναι κατάλληλο για μινιμαλισμό. Το μέταλλο, το πλαστικό και το γυαλί είναι σε απόλυτη αρμονία με όλες τις σύγχρονες τάσεις, ιδιαίτερα τις τεχνικές, όπως η υψηλής τεχνολογίας. Τα κεραμικά θα ταιριάζουν με επιτυχία στο ρουστίκ στυλ.

Λειτουργικότητα – είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί ακριβώς για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί ο πίνακας. Εάν δεν είστε υποστηρικτής του να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με περιττή εργασία ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι, αλλά σας αρέσει να ξυπνάτε με ένα φλιτζάνι καφέ, μπορείτε να επιλέξετε πιο απλά σχέδια, ενώ εξοικονομείτε σημαντικά ταυτόχρονα. Αντίστροφα, κάθε μεμονωμένη ιδιοτροπία θα απαιτήσει την αγορά ενός προϊόντος με πρόσθετες δυνατότητες..

Φυσικά, το κόστος είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες. Δεν είναι πάντα δυνατό να αγοράσετε ένα τέτοιο επιθυμητό είδος σε προσιτή τιμή, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι τα έπιπλα αγοράζονται ως στοιχείο μακροπρόθεσμης χρήσης, επομένως οι φθηνές κατασκευές μπορεί να μην διαρκέσουν πολύ..

Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο Τραπέζι πρωινού στο κρεβάτι - Πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο

Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι – φωτογραφία

Εν κατακλείδι, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη συλλογή φωτογραφιών, η οποία περιέχει τις καλύτερες επιλογές για μια ποικιλία τραπεζιών πρωινού στο κρεβάτι. Perhapsσως, κοιτάζοντάς τα, μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή, παρέχοντας στον εαυτό σας ένα τόσο βολικό, λειτουργικό έπιπλο. Καλή προβολή!

Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία Τραπέζια πρωινού στο κρεβάτι - φωτογραφία