Shabby chic στιλ στο εσωτερικό: 110 ιδέες φωτογραφιών

Shabby chic στιλ στο εσωτερικό: 110 ιδέες φωτογραφιών

Ρούχα, αξεσουάρ ή διακόσμηση στο shabby chic στυλ ακούγεται σήμερα, αλλά αρχικά αυτή η τάση προήλθε από τον χώρο του εσωτερικού σχεδιασμού. Το δωμάτιο, που συνδυάζει στοιχεία ρετρό, vintage, καθώς και την Προβηγκία, φαίνεται λίγο συγκλονιστικό, αλλά πάντα ενδιαφέρον. Λόγω των θολών ορίων, δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα shabby-chic στιλ στο εσωτερικό, καθώς και να ισορροπήσει μεταξύ “αρχαιότητας” και “πολυτέλειας”, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε με σαφήνεια τις πιθανές επιλογές για την εφαρμογή του σε διαφορετικά χώρους..

Χαρακτηριστικά του shabby chic στιλ

Ο πρόγονος του shabby chic ήταν η Rachel Ashwell, λάτρης των αντίκες και νοικοκυρά που φτιάχνει άνετα αξεσουάρ σπιτιού στον ελεύθερο χρόνο της. Μετά το διαζύγιο, η γυναίκα ανέλαβε την παραγωγή ενός ευρέος φάσματος προϊόντων με το εμπορικό σήμα Shabby Chic, το όνομα του οποίου μεταφράζεται ως “άθλια πολυτέλεια”. Έτσι γεννήθηκε μια ολόκληρη κατεύθυνση στο σχεδιασμό – εκλεκτική, απαλή, συγκλονιστική, αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένη, χάρη στην συνυφασμένη αυστηρή αγγλική κλασική.

Το στυλ συγχέεται μερικές φορές με την Προβηγκία, κυρίως λόγω των παλιών χτυπημάτων στα αντικείμενα και του παστέλ συνδυασμού χρωμάτων. Αλλά το άθλιο σικ, σε αντίθεση με τον Γάλλο γείτονα, αντί για επαρχιακή αγένεια πηγαίνει προς την αισθητική του Μπαρόκ, ο ποιητής στους εσωτερικούς χώρους μπορείτε συχνά να βρείτε πραγματικά αντίκες.

Το “shabby chic” χαρακτηρίζεται από ανοιχτόχρωμα, ευαίσθητα χρώματα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν λευκές, μπεζ, μπλε, ροζ αποχρώσεις. Η τυπική παλέτα μερικές φορές αραιώνεται με λιλά ή ανοιχτό πράσινο, αλλά τα σκούρα ή πολύ έντονα χρώματα είναι εξαιρετικά σπάνια – παραβιάζουν τη φυσική φωτεινή ατμόσφαιρα.

Φυσικά, το εσωτερικό θα συμπληρωθεί ιδανικά με αντικείμενα αντίκες με αριστοκρατική γοητεία, αλλά στη σύγχρονη πραγματικότητα είναι επιτρεπτό να στραφούμε σε στυλ υψηλής ποιότητας, ειδικά σε έναν χώρο με μέτρια διακόσμηση. Το σχήμα των επίπλων πρέπει να σχετίζεται με τα κλασικά παλάτια: καμπύλα περιγράμματα, ρέουσες γραμμές και πλούσια διακοσμητικά στοιχεία υπονοούν αυτό..

Σε ένα άθλιο κομψό σπίτι, πάντα κυριαρχεί μια ρομαντική διάθεση. Βοηθά να δημιουργηθούν πολύχρωμα στολίδια, δαντέλες, καλαίσθητα γυψομάρμαρα, κεριά ή ειδώλια με αγγέλους. Και θα πρέπει επίσης να δείξετε την ικανότητα της κεντήσεως και να προσθέσετε τουλάχιστον μερικές χειροποίητες λεπτομέρειες – αυτός ο κανόνας θεσπίστηκε από τον πρόγονο του στυλ, ο οποίος ξεκίνησε με την κατασκευή τέτοιων αξεσουάρ..

Το shabby chic δεν μπορεί να αποδοθεί στις επιλογές προϋπολογισμού για το εσωτερικό, αν και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να ενταχθείτε σε ένα αρκετά στενό οικονομικό πλαίσιο αν σκεφτείτε προσεκτικά κάθε στοιχείο. Επιπλέον, μια αφθονία φυσικού φωτός και ευρυχωρίας σχηματίζουν ένα είδος πολυτέλειας εδώ, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε το σχεδιασμό χώρων με μεσαία ή μεγάλη περιοχή. Παρά τις δυσκολίες υλοποίησης, το αποτέλεσμα θα ευχαριστήσει τις ρομαντικές, εξελιγμένες φύσεις που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει τα γούστα τους..

Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Χαρακτηριστικά Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Χαρακτηριστικά

Φινίρισμα και υλικά

Η βάση κάθε εσωτερικού χώρου, όχι μόνο στο shabby chic στιλ, είναι η διακόσμηση. Θα χρησιμεύσει ως οργανικό υπόβαθρο και θα ενώσει όλα τα στοιχεία του δωματίου..

Πάτωμα

Το παρκέ είναι ιδανικό ως κάλυμμα δαπέδου – μια φυσική, πρακτική βάση που χρησιμοποιείται συχνότερα σε σαλόνια. Μικρές εκδορές που δεν σχετίζονται με την ποιότητα του υλικού, την υφή του ξύλου ή την απρόσεκτη ζωγραφική, σαν να ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου, θα σας βοηθήσουν να τονίσετε το στυλ. Ένα μικρό χαλί θα βοηθήσει στη διακόσμηση ενός τέτοιου δαπέδου..

Στην κουζίνα ή στο μπάνιο, είναι σκόπιμο να “καλύψετε” κεραμικά πλακίδια με ξεθωριασμένα στολίδια. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να προτιμήσετε τις ανοιχτές αποχρώσεις που επεκτείνουν οπτικά το χώρο..

Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Τελειώματα δαπέδου Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Τελειώματα δαπέδου

Τείχη

Ανάλογα με τη συνολική σύνθεση, μπορείτε να σταματήσετε στη συνηθισμένη ζωγραφική, ειδικά σε δωμάτια με πλούσια διακόσμηση. Τέτοιοι τοίχοι είναι συνήθως διακοσμημένοι με γυψομάρμαρο, τονίζοντας την κλασική πλευρά του shabby chic..

Συνιστάται η επιλογή ταπετσαρίας με μονόχρωμο μοτίβο που δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Αυτά μπορεί να είναι χάρτινες ποικιλίες, απλώς θυμηθείτε τη σύντομη διάρκεια ζωής τους ή πολυτελή υφασμάτινα υφάσματα.

Οι τοίχοι επενδεδυμένοι με διακοσμητικό γύψο θα φαίνονται ενδιαφέροντες – μιμούνται ποιοτικά την επίδραση της αρχαιότητας. Το ξύλο ή η διακοσμητική πέτρα θα ταιριάζουν επίσης τέλεια στο shabby chic πλαίσιο..

Shabby chic στυλ στο εσωτερικό - Διακόσμηση τοίχου Shabby chic στυλ στο εσωτερικό - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Η λευκή επίπεδη οροφή φαίνεται κανονικά. Οι τεντωμένες γυαλιστερές επιφάνειες με ενσωματωμένους λαμπτήρες είναι ακατάλληλες εδώ, αλλά αν πρέπει να κρύψετε αισθητά ελαττώματα, θα πρέπει να προτιμήσετε έναν καμβά με ματ υφή. Σημειώστε ότι τα ξύλινα δοκάρια που αναδεικνύονται σε ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να αποτελέσουν πλεονέκτημα εάν είναι εκλεπτυσμένα. Το καλούπι γύψου περιμετρικά θα δώσει στο σχέδιο το επιθυμητό σικ.

Shabby chic στυλ στο εσωτερικό - Διακόσμηση οροφής Shabby chic στυλ στο εσωτερικό - Διακόσμηση οροφής

Shabby chic έπιπλα

Το σύνολο των επίπλων θα διαφέρει ανάλογα με το δωμάτιο, αλλά σε οποιοδήποτε από αυτά ο πρόσθετος χώρος για αποθήκευση και χαλάρωση θα βοηθήσει στην οργάνωση της επιθυμητής ρύθμισης: σεντόνια, ντουλάπια, οθωμανούς, τραπέζια και άνετες πολυθρόνες. Το Shabby chic απέχει πολύ από την ορθολογική πρακτικότητα των σύγχρονων τάσεων, με οποιαδήποτε σύνθεση θα πρέπει να υπάρχει χώρος για ελεύθερη κίνηση.

Το σετ πρέπει να έχει κλασική κομψότητα, καλούπι από γυψομάρμαρο, σκαλίσματα ή γυάλινα εμπρός. Δεν πρέπει να εξοικονομείτε υλικό, καθώς κανένα τεχνητό ανάλογο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αισθητική υφή του φυσικού ξύλου. Μπορεί να αφεθεί στην αρχική του μορφή ή να βαφτεί σε μια ανοιχτή απόχρωση που είναι σε αρμονία με τη συνολική παλέτα. Η εμφάνιση των αντίκες επίπλων δημιουργείται από γρατζουνιές στην επιφάνεια, σαν να τις άφησε ο χρόνος.

Μην σας τρομάζει η λέξη “πολυτέλεια” στο όνομα του στυλ. Παρέχει ένα τεράστιο πεδίο για την υλοποίηση ασυνήθιστων ιδεών. Για παράδειγμα, το σαλόνι μπορεί να διακοσμηθεί με ένα τραπεζάκι σαλονιού από μια βαλίτσα ή παλιές παλέτες, καθώς και ένα συμπαγές ψεύτικο τζάκι.

Shabby chic έπιπλα Shabby chic έπιπλα Shabby chic έπιπλα Shabby chic έπιπλα

Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός

Είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσετε ένα όμορφο εσωτερικό στο άθλιο κομψό στυλ χωρίς υφάσματα – λειτουργεί ως ένα είδος διακοσμητικής βάσης. Φυσικά, εννοούνται μόνο φυσικά υφάσματα – από λεπτό μετάξι για διακόσμηση μαξιλαριών έως χοντρό λινό με τη μορφή χειροποίητου τραπεζομάντηλου.

Σε αυτή την περίπτωση, το ύφασμα μπορεί να είναι απλό ή πλούσια διακοσμημένο – η επιλογή εξαρτάται από το σχέδιο. Είναι σημαντικό να παραμείνετε εντός του ελαφρού παστέλ εύρους, οι διαφορετικές παραλλαγές των οποίων μπορεί ήδη να μοιάζουν με έντονες πινελιές..

Εκτός από τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με παλιά αξεσουάρ από ένα παλαιοπωλείο ή ένα ντουλάπι της γιαγιάς: ειδώλια αγγέλων, βοσκοπούλων, βάζων και πάνελ, τα οποία άλλοι θα είχαν πετάξει εξαιτίας της ξεπερασμένης εμφάνισής τους, θα βρουν ένα νέο ζωή στο άθλιο εσωτερικό.

Τα φωτιστικά θα γίνουν ένα ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο: εξαιρετικοί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, φωτιστικά τοίχου και φωτιστικά δαπέδου. Μερικά κεριά θα ενισχύσουν μόνο τη ρομαντική ατμόσφαιρα..

Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός Shabby chic στιλ στο εσωτερικό - Υφάσματα, διακόσμηση και φωτισμός

Shabby chic interiors – φωτογραφία

Για μια βαθύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών του στυλ, ας εξετάσουμε πώς να το εφαρμόσουμε σε κάθε ξεχωριστό χώρο..

Shabby chic σχέδιο κουζίνας

Μια τέτοια κουζίνα απαιτεί συνεχή φροντίδα και προσοχή, καθώς η υπηρεσία, τα μαχαιροπίρουνα και άλλα είδη οικιακής χρήσης, τα οποία συνήθως κρύβονται πίσω από τις όψεις των ντουλαπιών για λογικούς λόγους, παρουσιάζονται συχνά εδώ για να τα δουν όλοι, ως μέρος μιας διακοσμητικής σύνθεσης. Αλλά η τεχνική συνιστάται να είναι κρυφή, καθώς ξεχωρίζει από την έννοια του shabby chic..

Για διακόσμηση, χρησιμοποιούνται κεραμικά πλακίδια, τα οποία θα αντιμετωπίσουν καλά τις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία και τις πιτσιλιές τροφίμων και τα έπιπλα μπορούν να προστατευτούν από τις αρνητικές επιδράσεις από την επίστρωση βερνικιού.

Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κουζίνας - φωτογραφία

Shabby chic σαλόνι

Το Shabby chic σε ένα δωμάτιο όπου συνηθίζεται να μαζεύετε αγαπημένα πρόσωπα για κοινές διακοπές είναι η ιδανική λύση. Μαλακά μαξιλάρια, φυσική επένδυση, λεπτοί συνδυασμοί χρωμάτων και άφθονο φως θα βοηθήσουν μόνο στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας.

Συχνά, μπορείτε να βρείτε το ακόλουθο σύνολο αντικειμένων εδώ: έναν καναπέ, πολλές πολυθρόνες στα πλάγια και ένα τραπεζάκι σαλονιού που βλέπουν στο τζάκι και κατά μήκος της περιμέτρου του σαλονιού υπάρχει μια ντουλάπα, συρταριέρα ή άλλοι αποθηκευτικοί χώροι. Το σαλόνι συνδυάζεται επίσης μερικές φορές με την τραπεζαρία, αν μπορείτε να διαθέσετε χώρο για την τραπεζαρία..

Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση του σαλονιού σε στυλ shabby chic - φωτογραφία

Shabby chic εσωτερικό υπνοδωματίου

Όπως και σε κάθε άλλο στυλ, το κεντρικό αντικείμενο του shabby chic υπνοδωματίου είναι το κρεβάτι – μεγάλο, ψηλό, με κεφαλάρι και πόδια από σφυρήλατο σίδερο. Είναι καλυμμένο με όμορφα παστέλ λινά, συνήθως σε δύο εκδοχές: λευκά υφάσματα ή ύφασμα με λουλουδάτα μοτίβα. Καμβάδες με γεωμετρικά μοτίβα και συγκρατημένα κρύα χρώματα θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε έναν πιο “αντρικό” χαρακτήρα.

Εάν η περιοχή του υπνοδωματίου το επιτρέπει, συνιστάται να το χωρίσετε σε δύο ζώνες – για χαλάρωση και καθημερινές υποθέσεις. Το δεύτερο μέρος θα φιλοξενήσει ένα καμαρίνι, χώρο εργασίας, συρταριέρα ή βιβλιοθήκη. Οι τοπικές πηγές φωτός δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον.

Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία Shabby chic εσωτερική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας - φωτογραφία

Shabby chic μπάνιο

Στις καλύτερες παραδόσεις του κλασικού στυλ, το σαθρό μπάνιο μοιάζει με ξεχωριστό σαλόνι – με έναν μικρό καναπέ για χαλάρωση, ένα παράθυρο με χαριτωμένη κουρτίνα και έπιπλα με περίτεχνα σκαλίσματα..

Τα κεραμικά πλακίδια ή η ταπετσαρία ανθεκτική στην υγρασία θα αντιμετωπίσουν τέλεια το δύσκολο μικροκλίμα του δωματίου και ένας καθρέφτης σε ένα πλούσια διακοσμημένο πλαίσιο, μαζί με ένα κλασικό μπάνιο, θα τονίσει την πολυτέλεια του στυλ. Τα ντους είναι πολύ λιγότερο συχνά, αλλά για αυτούς αρκεί να επιλέξετε μια γωνία και να εγκαταστήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία Shabby chic εσωτερικό σχεδιασμό μπάνιου - φωτογραφία

Shabby κομψό σχέδιο διαδρόμου

Ο διάδρομος πρέπει να είναι μεγάλος και ευρύχωρος, έτσι ώστε οι άνθρωποι σε αυτό θα ήταν άνετα να ετοιμαστούν για το ταξίδι ή να αλλάξουν τα ρούχα τους. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί προσοχή στο σχεδιασμό του χώρου, επειδή είναι αυτό που συναντά πρώτα τους επισκέπτες, σχηματίζοντας μια εντύπωση για ολόκληρο το σπίτι..

Συνιστάται να μείνετε σε ελαφριά κλίμακα, τονίζοντας, ίσως, μόνο το πάτωμα με φινίρισμα πλακιδίων ή παρκέ. Αντί για ογκώδεις και λειτουργικές ντουλάπες, οι ντουλάπες, τα ντουλάπια για την αποθήκευση ρούχων, οι οθωμανοί ή ακόμα και οι μεγάλοι καναπέδες είναι πιο συνηθισμένα εδώ..

Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία Shabby κομψό εσωτερικό διάδρομο - φωτογραφία

Shabby chic παιδικό δωμάτιο

Το Shabby chic είναι μια πραγματική χαρά για ένα κορίτσι, αλλά στα αγόρια μπορεί να μην αρέσει η υπερβολική πολυτέλεια και ο ευγενικός χαρακτήρας του στυλ. Εάν πρέπει να διατηρήσετε την ενότητα του στυλ, θα πρέπει να προτιμήσετε μια συγκρατημένη κρύα παλέτα, μονόχρωμες επιφάνειες ή γεωμετρικά μοτίβα. Ακόμη και ένα τέτοιο σύνολο επιτρέπεται εντός του στυλ..

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, είναι απαραίτητο να ρυθμιστεί ο αριθμός των διακοσμητικών στοιχείων. Το κρεβάτι της νεαρής ερωμένης μπορεί να διακοσμηθεί με ένα θόλο και τα ράφια με διάφορα ειδώλια.

Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου σε στυλ shabby chic - φωτογραφία

Βίντεο: Shabby Chic Style στο εσωτερικό – Ιδέες σχεδιασμού