Υπνοδωμάτιο και παιδικός σταθμός σε ένα δωμάτιο: 90 ιδέες φωτογραφιών

Υπνοδωμάτιο και παιδικός σταθμός σε ένα δωμάτιο: 90 ιδέες φωτογραφιών

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μεγάλη ευτυχία για κάθε οικογένεια. Ταυτόχρονα, οι γονείς βυθίζονται στις ανησυχίες για το πώς να παρέχουν στο παιδί τους τις πιο άνετες συνθήκες διαβίωσης. Δυστυχώς, σε συνθήκες μικρών διαμερισμάτων και έλλειψης χώρου διαβίωσης, πολλοί γονείς πρέπει να στριμώχνονται με το παιδί τους στο ίδιο δωμάτιο. Αλλά μην απελπίζεστε – σήμερα οι σχεδιαστές έχουν αναπτύξει πολλούς τρόπους που θα βοηθήσουν τον σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου με φυτώριο σε ένα δωμάτιο άνετο, κομψό και πρακτικό. Σήμερα θα μοιραστούμε αυτά τα μυστικά μαζί σας.!

Από πού να ξεκινήσετε?

Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση, αξίζει να εξετάσετε τις δυνατότητες επέκτασης των χώρων. Αυτό μπορεί να γίνει σε βάρος ενός μπαλκονιού ή χαγιάτι. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι η πλήρης αποσυναρμολόγηση του ανοίγματος θα απαιτήσει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, επομένως είναι ευκολότερο να περιοριστείτε στην κατεδάφιση του παραθύρου με διπλά τζάμια. Η συνδεδεμένη περιοχή πρέπει να είναι επιπρόσθετα μονωμένη – αυτό ισχύει τόσο για την εγκατάσταση θερμομόνωσης των τοίχων όσο και για την εγκατάσταση της μπαταρίας. Τώρα θα πάρετε μερικά επιπλέον τετράγωνα, κάτι που είναι σημαντικό σε ένα μικρό δωμάτιο..

Στο στάδιο του σχεδιασμού, είναι σημαντικό να καθοριστεί με σαφήνεια πού θα βρίσκεται το φυτώριο. Αν μιλάμε για κούνια ενός νεογέννητου, είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε μακριά από το παράθυρο, έτσι ώστε το υπερβολικό φως να μην επηρεάζει τον ύπνο των παιδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα τυχαίο βύθισμα να μην οδηγεί σε κρυολόγημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε να τοποθετήσετε ακατάστατα ράφια, ράφια, ένα τηλεοπτικό πάνελ κοντά στην κούνια – όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο μωρό. Εξοπλίστε την κούνια με ένα θόλο – με αυτόν τον τρόπο θα παρέχετε στο παιδί σας μια ήσυχη άνετη ξεκούραση.

Όταν το μωρό μεγαλώσει λίγο, τις περισσότερες φορές του δίνεται μια θέση για τον δικό του «μικρό κόσμο» κοντά στο παράθυρο. Αυτή είναι μια απολύτως δικαιολογημένη κίνηση: πρώτον, υπάρχει αρκετό φως εδώ, και δεύτερον, η επικράτεια των παιδιών δεν είναι μια πεζοπορική περιοχή και κανείς δεν θα παρεμβαίνει στο παιδί να ασχοληθεί με την επιχείρησή του.

Σε σπίτια παλιών κτιρίων (για παράδειγμα, Χρουστσόφ), συχνά υπάρχουν κόγχες και αποθήκες σε δωμάτια. Αφαιρώντας την πόρτα, μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο αποθήκευσης σε φυτώριο. Τα φωτεινά φωτιστικά θα βοηθήσουν στην αντικατάσταση του φυσικού φωτός. Εδώ το παιδί θα είναι πάντα ζεστό και άνετο.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - από πού να ξεκινήσετε Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - από πού να ξεκινήσετε

Ζώνη κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού

Ένα δωμάτιο με δύο ή περισσότερες λειτουργικές περιοχές χρειάζεται ζώνη. Είναι δυνατό να διαχωρίσετε τις περιοχές των γονέων και των παιδιών με τη βοήθεια συρόμενων οθονών, χωρισμάτων γυψοσανίδας, κουρτινών, επίπλων ή με τη χρήση διαφόρων υλικών φινιρίσματος. Η επιλογή αυτής ή εκείνης της μεθόδου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αρχικές διαστάσεις του δωματίου και την ηλικία του παιδιού..

Όταν το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό και ολόκληρο το έδαφός του περιορίζεται από μια βρεφική κούνια, μπορείτε να ζωνάρετε το δωμάτιο με τη βοήθεια της διακόσμησης και του φωτισμού. Επικολλήστε τον τοίχο κοντά στην κούνια με έγχρωμη ταπετσαρία, εγκαταστήστε μια μικρή νυχτερινή λάμπα. Ως έσχατη λύση, μπορείτε να διαχωρίσετε την κούνια με μια ελαφριά κουρτίνα, έτσι ώστε η λάμψη μιας τηλεόρασης εργασίας να μην παρεμβαίνει στο παιδί..

Σε ένα μικρό δωμάτιο, μπορείτε να διαχωρίσετε τη γωνιά των παιδιών με ένα στενό ράφι, το οποίο ταυτόχρονα θα παίζει το ρόλο ενός συστήματος αποθήκευσης βιβλίων, περιοδικών και άλλων αξεσουάρ.

Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης διακοσμητικού χωρίσματος γυψοσανίδας. Μπορείτε να το κάνετε πιο λειτουργικό προσθέτοντας κόγχες και ράφια στο σχέδιο. Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες είναι μια καλή επιλογή, ειδικά αν το παιδί είναι έφηβος. Αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να είναι μόνος, να φέρει έναν φίλο να επισκεφθεί..

Εάν το δωμάτιο είναι μεγάλο, ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσετε το χώρο μπορεί να είναι να οργανώσετε ένα υψηλό βάθρο. Ο εσωτερικός του χώρος μπορεί να γεμίσει με συρτάρια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την εγκατάσταση ενός ντουλαπιού και στον επάνω όροφο για να εξοπλίσετε τον ύπνο ενός παιδιού, έναν χώρο αναψυχής, μια μελέτη. Υπάρχει μια άλλη επιλογή – ένα πτυσσόμενο κρεβάτι είναι εγκατεστημένο στα σπλάχνα του βάθρου, συρτάρια εγκαθίστανται στα σκαλοπάτια και ένα γραφείο βρίσκεται στον επάνω όροφο. Η διάταξη του βάθρου θα δημιουργήσει άνετες συνθήκες για το μωρό και το υπόλοιπο δωμάτιο θα παραμείνει στη διάθεση των γονέων..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Ζώνη Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Ζώνη Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Ζώνη

Χρωματικές λύσεις

Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χρώμα για ένα πολυλειτουργικό δωμάτιο από μια ελαφριά παλέτα, το οποίο θα κάνει οπτικά το δωμάτιο πιο ευρύχωρο και ελαφρύ. Η ζώνη που βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο μπορεί να διακοσμηθεί σε ζεστά χρώματα και αυτή που είναι πιο μακριά σε πιο κρύα χρώματα. Αυτή η τεχνική θα σας επιτρέψει να ισορροπήσετε το συνολικό χρώμα του δωματίου..

Η επιλογή του τόνου εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις του νοικοκυριού. Οι μπεζ και κρεμ παλέτες φαίνονται ζεστές, το πράσινο χρώμα συμβάλλει στη δημιουργία μιας ήρεμης, ειρηνικής ατμόσφαιρας. Προσθέτοντας λίγο κίτρινο ή πορτοκαλί χρώματα, θα αναζωογονήσετε σημαντικά το εσωτερικό, θα το κάνετε πιο χαρούμενο.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Έγχρωμες λύσεις Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Έγχρωμες λύσεις

Στυλ για το υπνοδωμάτιο και το νηπιαγωγείο σε ένα δωμάτιο

Το δωμάτιο θα φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο αν είναι διακοσμημένο σε συγκεκριμένο εσωτερικό στυλ. Για ένα δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται πολλές ζώνες ταυτόχρονα, είναι καλύτερο να σταθούμε στην μινιμαλιστική κατεύθυνση. Ανοιχτοί τόνοι γκρι, μπεζ, λευκής παλέτας θα δώσουν στο δωμάτιο ελαφρότητα και άνεση.

Εγκαταστήστε έπιπλα με γυαλιστερές προσόψεις, συμπεριλάβετε περισσότερους καθρέφτες και γυάλινα αντικείμενα στο σχέδιο και η “λαμπερή” διακόσμηση πρέπει να εγκαταλειφθεί – δεν είναι αποδεκτή για τον μινιμαλισμό. Δεδομένου ότι η διακόσμηση τοίχων προϋποθέτει μονοχρωματικό σχεδιασμό, μπορείτε να κρεμάσετε μια εικόνα ή μερικές φωτογραφίες σε ένα λακωνικό πλαίσιο για αλλαγή..

Το υπνοδωμάτιο και το φυτώριο σε ένα δωμάτιο, διακοσμημένα σε ιαπωνικό ή οικολογικό στιλ, θα φαίνονται ενδιαφέροντα και ελκυστικά. Αυτές οι τάσεις υποστηρίζουν επίσης την ιδέα του μινιμαλισμού στην εσωτερική διακόσμηση. Τα συγκεκριμένα έπιπλα γίνονται το κύριο “χαρακτηριστικό” εδώ: για το ιαπωνικό στυλ – συρόμενες οθόνες, χωρίσματα shoji, έπιπλα squat και για ένα οικολογικό εσωτερικό – ένα ξύλινο παιδικό κρεβάτι με τη μορφή ενός δασικού σπιτιού, ευχάριστοι πράσινοι -μπεζ τόνοι διακόσμησης , φυτικά μοτίβα.

Το υπνοδωμάτιο για γονείς με παιδί σε σκανδιναβικό στιλ, το οποίο έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται φρέσκο ​​και άνετο. Εδώ, φυσικά υλικά φινιρίσματος σε ανοιχτόχρωμους κρύους τόνους, ξύλινα έπιπλα και εξαιρετικός φωτισμός δημιουργούν μια εκπληκτική άνετη ατμόσφαιρα..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Στυλ Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Στυλ Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Στυλ

Υλικά διακόσμησης

Υπάρχουν πολλά υλικά για τη διακόσμηση του δωματίου των γονέων με ένα παιδί. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από το πόσο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρόνο, προσπάθεια και οικονομικούς πόρους για να εξοπλίσετε ένα άνετο εσωτερικό.

Πάτωμα

Τα καλύτερα υλικά για τη διακόσμηση του δαπέδου στο υπνοδωμάτιο είναι laminate ή παρκέ – ένα τέτοιο κάλυμμα θα είναι ζεστό και ανθεκτικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο οικονομική επιλογή – να καλύψετε το λινέλαιο και θα πρέπει να αρνηθείτε από το χαλί, καθώς θα μαζέψει αρκετή σκόνη. Επιπλέον, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα σύστημα θέρμανσης δαπέδου, το οποίο το χειμώνα θα χρησιμεύσει ως πρόσθετο σύστημα θέρμανσης.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φινίρισμα δαπέδου Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Το πιο διακοσμητικό υλικό για ένα υπνοδωμάτιο με φυτώριο θα είναι ταπετσαρία με μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων. Δώστε προτίμηση σε απλούς καμβάδες και με τη βοήθεια σχεδίων, μπορείτε να σχεδιάσετε περιοχές με έμφαση. Για μια παιδική γωνιά, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο πολύχρωμη έκδοση, ενώ είναι επιθυμητό η ταπετσαρία να πλένεται ή να βάφεται.

Οι όμορφοι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με διακοσμητικό γύψο. Εν μέρει, μπορείτε να εισαγάγετε χαρτί από φωτο τοίχο ή τεχνητή πέτρα. Μην υπερκοσμείτε το δωμάτιο με μια ποικιλία υφών και χρωμάτων, έτσι ώστε το εσωτερικό να μην μετατραπεί σε ένα χαρούμενο καλειδοσκόπιο.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Διακόσμηση τοίχου Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Η γυψοσανίδα θα βοηθήσει στην απλοποίηση του φινιρίσματος της οροφής, με την οποία μπορείτε γρήγορα να αποκτήσετε μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια. Το υλικό επιτρέπει την κατασκευή κλιμακωτών κατασκευών – μια όμορφη περίμετρος με κρυφό φωτισμό ή σγουρές προεξοχές που υποδεικνύουν ζώνες. Ματ και γυαλιστερά ελαστικά υφάσματα είναι επίσης σχετικά. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτών των υλικών είναι η δυνατότητα τοποθέτησης ενός συστήματος φωτισμού σημείου, καθώς και η συγκάλυψη επικοινωνιών.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Διακόσμηση οροφής Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Διακόσμηση οροφής

Πώς να επιλέξετε έπιπλα

Προσπαθήστε να επιλέξετε μόνο τα πιο απαραίτητα έπιπλα για το δωμάτιο. Φυσικά, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς κρεβάτια εδώ, αλλά μπορείτε να εξετάσετε επιλογές για τη μετατροπή επίπλων. Το πιο απλό από αυτά είναι ένας καναπές -κρεβάτι που μπορεί να διπλωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι ένα κρεβάτι ντουλάπας, το οποίο θα κρύψει ένα κρεβάτι στα σπλάχνα του και θα γίνει ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης.

Για μια παιδική γωνιά, ένα κρεβάτι σοφίτας θα ήταν μια καλή επιλογή, όπου το κρεβάτι βρίσκεται στην επάνω βαθμίδα και κάτω από αυτό είναι ένα ντουλάπι ή ένα γραφείο εργασίας. Για δίδυμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κουκέτα ή να εξοπλίσετε ένα ψηλό βάθρο με δύο κουκέτες.

Για να αποφύγετε την ακαταστασία των τοίχων με ράφια, εγκαταστήστε μια ανοιχτή μονάδα ραφιών μεταξύ των περιοχών. Η συρόμενη ντουλάπα μπορεί επίσης να βρίσκεται στα σύνορα του παιδικού σταθμού και του υπνοδωματίου, διαιρώντας έτσι την περιοχή σε ζώνες. Εάν το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ντουλάπα απέναντι από το κρεβάτι και να κρύψετε τον πίνακα τηλεόρασης πίσω από τις πόρτες του..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Πώς να επιλέξετε έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Πώς να επιλέξετε έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Πώς να επιλέξετε έπιπλα

Φωτισμός και διακόσμηση

Η διακόσμηση του φωτισμού του υπνοδωματίου και του παιδικού σταθμού στο ίδιο δωμάτιο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να τσιγκουνεύεστε τα φωτιστικά εδώ – καμία γωνία δεν πρέπει να μένει χωρίς επιτήρηση. Εάν το φυτώριο βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο – μπορείτε να κανονίσετε ένα πιο ήπιο φωτιστικό, και στους χώρους παιχνιδιού και μελέτης – εγκαταστήστε επιπλέον λάμπες.

Το έδαφος των γονέων θα απαιτήσει περισσότερο φως, καθώς παίζει κυρίαρχο ρόλο και απέχει από το άνοιγμα του παραθύρου. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πολυέλαιο οροφής, να εγκαταστήσετε προβολείς, απλίκες κομοδίνου ή επιτραπέζιους λαμπτήρες. Ξεχωριστά, πρέπει να επισημάνετε το σύστημα αποθήκευσης εάν υπάρχει θέση για αυτό εδώ.

Για να προσθέσετε άνεση στο δωμάτιο, για να τονίσετε τον κομψό σχεδιασμό του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά διακοσμητικά στοιχεία. Σε μια άδεια γωνία, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια γλάστρα με ένα φυτό, να απλώσετε ένα μαλακό χαλί με αντίθεση σκιάς στο κρεβάτι και να προσθέσετε οικογενειακές φωτογραφίες ή πρωτότυπα πάνελ στους τοίχους. Μην το παρακάνετε με διακοσμήσεις – ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς θα οδηγήσει σε ακαταστασία ενός ήδη μικρού χώρου..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Φωτισμός και διακόσμηση Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - Φωτισμός και διακόσμηση

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο – φωτογραφία

Εν κατακλείδι, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη συλλογή φωτογραφιών, όπου προσπαθήσαμε να συλλέξουμε τα καλύτερα παραδείγματα σχεδιασμού κρεβατοκάμαρας και παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο. Καλή προβολή!

Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός υπνοδωματίου και ενός παιδικού σταθμού σε ένα δωμάτιο - φωτογραφία