Σοκολατένια διάθεση: πώς να διακοσμήσετε κομψά ένα υπνοδωμάτιο σε καφέ αποχρώσεις;

Οι αποχρώσεις της σοκολάτας για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου είναι μια από τις πιο κοινές λύσεις σχεδιασμού.

Οι αποχρώσεις της σοκολάτας για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου είναι μία από τις πιο κοινές λύσεις σχεδιασμού.

Το καφέ αναφέρεται σε ζεστές αποχρώσεις. Αυτός ο τόνος χρησιμοποιείται συχνότερα σε εσωτερικές λύσεις για το υπνοδωμάτιο. Του αρέσει τόσο η νεότερη γενιά όσο και οι ηλικιωμένοι. Οι ειδικοί λένε ότι αυτός ο τόνος βοηθά να χαλαρώσετε και να αφαιρεθείτε από την αρνητικότητα του γύρω κόσμου. Χρησιμοποιώντας συνδυασμούς χρωμάτων στο εσωτερικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για ξεκούραση και χαλάρωση μετά από μια μέρα εργασίας. Πώς να το κάνετε αυτό στο σπίτι – θα το καταλάβουμε λεπτομερέστερα αργότερα.!

Το δέντρο ταιριάζει πολύ

Το ξύλο ταιριάζει με το βρώμικο ροζ

15

Τα έπιπλα σε χρώμα σοκολάτας ταιριάζουν πολύ με τη διακόσμηση του δωματίου στις ίδιες αποχρώσεις. Το κύριο πράγμα είναι να τα συνδυάσετε σωστά. Είναι σημαντικό να μην υπερφορτώνετε το δωμάτιο έτσι ώστε να παραμένει ελαφρύ και άνετο. Αξίζει να εξεταστούν μερικές από τις αποχρώσεις: τι και με τι είναι καλύτερο να συνδυαστεί και ποιες αποχρώσεις δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μαζί.

Μικρό άνετο δωμάτιο με καλό συνδυασμό αποχρώσεων

Μικρό άνετο δωμάτιο με καλό συνδυασμό αποχρώσεων

Elite διαμερίσματα με έπιπλα σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου

Elite διαμερίσματα με έπιπλα σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου

Τι επίδραση έχει μια καφέ απόχρωση σε ένα άτομο?

Είναι σημαντικό να κάνετε το υπνοδωμάτιο ένα δωμάτιο στο οποίο θέλετε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Το καφέ χρώμα είναι ιδανικό για αυτό. Λόγω του γεγονότος ότι αυτή η απόχρωση σχετίζεται με τη γη και τη φύση, είναι καλό να τη χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση διαμερισμάτων στην πόλη σε μεγάλες πόλεις..

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν τόνο για το δωμάτιό σας:

  1. είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε μια μπεζ ή άμμο αν πάσχετε από αϋπνία, κοιμηθείτε άσχημα ή είστε υπερβολικά διεγερτικοί.
  2. ο μπεζ τόνος με έντονες πινελιές είναι καλός για την αϋπνία.
  3. Η σοκολάτα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη ζεστασιά σας και να νιώσετε ζεστή.
  4. το κίτρινο διεγείρει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, επομένως πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, δοσολογημένα.

15

Η χρήση του καφέ στη διακόσμηση του υπνοδωματίου

Αυτό το χρώμα μπορεί να είναι τόσο βασικό όσο και συνδυασμένο με άλλα. Μπορείτε να βρείτε έναν συνδυασμό ανοιχτόχρωμων τοίχων και σκούρων καφέ επίπλων σε χρώμα wenge. Ωστόσο, μερικές φορές χρησιμοποιείται μια τολμηρή απόφαση και γίνονται σκούροι τοίχοι, με την προϋπόθεση ότι έχουν τοποθετηθεί έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο χρώμα..

Συμβουλή! Η τελευταία επιλογή είναι πιο κατάλληλη για ένα μεγάλο δωμάτιο με καλό φωτισμό. Για ένα μικρό δωμάτιο, είναι καλύτερο να διακοσμήσετε τους τοίχους με καφέ, μπεζ ή ώχρα. Μπορείτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό τόνων.

Μια σειρά από χρώματα και αποχρώσεις φαίνονται καλά με το καφέ. Η σοκολάτα ταιριάζει με κίτρινο, λευκό, γκρι-μπλε. Το καφέ-γκρι συνδυάζεται καλύτερα με πράσινο ή κοράλλι.

Τα σκούρα έπιπλα φαίνονται πολυτελή με φόντο τους λευκούς τοίχους και συνδυάζονται ιδανικά με πλούσια στοιχεία σε αντίθεση

Τα σκούρα έπιπλα φαίνονται πολυτελή με φόντο τους λευκούς τοίχους και συνδυάζονται ιδανικά με ζουμερά στοιχεία αντίθεσης

Έπιπλα ώχρας σε τοίχους σοκολάτας σε εσωτερικό στυλ σοφίτας

Έπιπλα ώχρας σε τοίχους σοκολάτας σε εσωτερικό στυλ σοφίτας

Υπνοδωμάτιο κίτρινο-καφέ

Εκτός από το κίτρινο, καθώς και αντί για αυτό, μπορείτε να πάρετε πορτοκαλί ή χρυσό. Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει να κάνετε το δωμάτιο άνετο. Μαζί με τους πλούσιους τόνους, μπορείτε να πάρετε τις ίδιες αποχρώσεις μιας ελαφρύτερης παλέτας, χρησιμοποιώντας τις για διακοσμητικά στοιχεία, κουρτίνες ή δάπεδα.

Όμορφη ρομαντική εικόνα ενός δωματίου που είναι κατάλληλο για μια νεαρή κυρία

Ρομαντικό εσωτερικό κατάλληλο για μια νεαρή κυρία

Συνδυάζοντας ροζ και σοκολάτα

Αυτός ο συνδυασμός καθιστά δυνατή τη σίγαση του κορεσμού του ροζ, που θα προσθέσει κομψότητα και στυλ στο εσωτερικό. Μπορείτε να το αραιώσετε προσθέτοντας μπλε αποχρώσεις, για παράδειγμα, διακόσμηση, κουρτίνες, στοιχεία επίπλων. Φαίνεται καλό με τέτοιους συνδυασμούς αποχρώσεων του λευκού, που θα σας επιτρέπουν πάντα να αναδεικνύετε ορισμένα στοιχεία και να προσθέτετε φως.

13

Σε μπεζ και καφέ χρώματα

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής και απλή επιλογή για φινιρίσματα σχεδιαστών. Αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να μεγεθύνετε ελαφρώς το δωμάτιο οπτικά. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά στοιχεία πράσινων αποχρώσεων: φυτά σπιτιού, τεχνητά λουλούδια, τα οποία θα ζωντανέψουν το εσωτερικό.

Συμβουλή! Εάν προσθέσετε έναν κόκκινο τόνο, τότε αυτός ο συνδυασμός θα κάνει το δωμάτιο πιο χαρούμενο και ζεστό..

Ένας νικηφόρος συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων

Ένας νικηφόρος συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων

Συνδυασμός λευκού με καφέ

Αυτή η επιλογή για το φινίρισμα του υπνοδωματίου μιλά για το γούστο του ιδιοκτήτη. Κατάλληλο για μοντέρνο στυλ, δίνει λιτότητα και αξιοπρέπεια στο δωμάτιο. Τα ελαφριά έπιπλα φαίνονται καλά σε σκούρο φόντο. Για να μην βαρεθεί το δωμάτιο, μπορείτε να προσθέσετε κρέμα, σμαραγδί, γκρι, ελιά. Ο καλός φωτισμός είναι σημαντικός.

Τα έπιπλα από σκούρο ξύλο ξεχωρίζουν με στιλ στους χιονισμένους τοίχους του παιδικού δωματίου

Τα έπιπλα από σκούρο ξύλο ξεχωρίζουν με στιλ στους χιονισμένους τοίχους του παιδικού δωματίου

Χρώμα Tiffany με σοκολάτα

Τα χρώματα του ουρανού και της γης γίνονται πολύ καλά αντιληπτά από τους ανθρώπους. Λάβετε υπόψη ότι είναι το τυρκουάζ ολόκληρου του μπλε χρώματος που ταιριάζει με το καφέ, καθώς άλλοι τόνοι είναι πιο φωτεινοί και δημιουργούν αντίθεση, κάτι που είναι απαράδεκτο σε ένα δωμάτιο χαλάρωσης..

Τα τιρκουάζ στοιχεία επίπλων θα ανανεώσουν το εσωτερικό

Τα τιρκουάζ στοιχεία επίπλων θα ανανεώσουν το εσωτερικό

Ένας όμορφος συνδυασμός αποχρώσεων που βοηθά στην ανακούφιση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης

Ένας όμορφος συνδυασμός αποχρώσεων που βοηθά στην ανακούφιση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης

Διάφορες αποχρώσεις του καφέ στο τελείωμα

Για να πάρετε έναν τέτοιο συνδυασμό, αξίζει να λάβετε αρκετούς τόνους: σκοτεινό, μεσαίο και ελαφρύ. Εάν επιλέξετε μόνο σκούρους τόνους, το δωμάτιο θα αποδειχθεί πολύ ζοφερό..

Συμβουλή! Είναι καλύτερα να συνδυάσετε αρκετές αποχρώσεις, χρωματίζοντας διαφορετικά στοιχεία του δωματίου με αυτά. Για παράδειγμα, κάντε τους τοίχους σοκολάτα, το ταβάνι καφέ και τα έπιπλα χρώματα κακάο. Τα εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να έχουν χρώμα καρότου.

Άνετο δωμάτιο σε ρωσικό στιλ, με έναν ειδικό τοίχο στο κεφάλι

Άνετο δωμάτιο σε ρωσικό στιλ με έναν ειδικό τοίχο στο κεφαλάρι

Η αρχική εκτέλεση της διακόσμησης του δωματίου σε στυλ αρ ντεκό

Πρωτότυπη διακόσμηση σε δωμάτιο με στυλ Art Deco

Αποχρώσεις με τις οποίες το καφέ δεν λειτουργεί καλά

Κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου, είναι καλύτερο να μην εφαρμόζετε ταυτόχρονα τέτοια χρώματα με καφέ απόχρωση: μοβ, μπορντό, λιλά, κίτρινο, κόκκινο, λουλακί. Μπορεί να μην ταιριάζουν για κάποιο λόγο. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια βαρετή και καταθλιπτική ή, αντίθετα, μια ενοχλητική ατμόσφαιρα για ένα άτομο. Ορισμένα χρώματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται καθόλου στο εσωτερικό ή να προσθέτουν μικρά διακοσμητικά στοιχεία..

13

Επιλογή επίπλων

Εάν προτιμάτε μια ανοιχτή σκιά για τους τοίχους του δωματίου, τότε μπορείτε να επιλέξετε σκούρα κορεσμένα χρώματα για τα έπιπλα. Εάν ο συνολικός τόνος του δωματίου είναι αρκετά σκοτεινός, τότε τα έπιπλα πρέπει να επιλέγονται σε ανοιχτά χρώματα. Μπορεί να είναι κίτρινο-καφέ, γκρι-καφέ ή κόκκινο..

Σπουδαίος! Μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες – τις κουρτίνες. Θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τη χρωματική παλέτα τοίχων και επίπλων..

Ένα κλασικό σκηνικό στο οποίο το χρώμα συμβολίζει τον συντηρητισμό

Ένα κλασικό σκηνικό στο οποίο το χρώμα συμβολίζει τον συντηρητισμό

Επιλογές για τη χρήση διαφορετικών αποχρώσεων στο εσωτερικό

  • Για τη διακόσμηση τοίχων, ο καφέ τόνος επιλέγεται αρκετά συχνά. Είναι αξιοσημείωτο ότι το χρώμα των κουρτινών και των κλινοσκεπασμάτων με αυτήν την επιλογή μπορεί επίσης να είναι καφέ. Τα έπιπλα πρέπει να επιλέγονται μεγάλα και ψηλά. Θα ταιριάξει με ανοιχτό πράσινο ταπετσαρία.
  • Οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως φόντο για ένα δωμάτιο όσο και ως χρώμα για έπιπλα και αξεσουάρ. Η τελική απόφαση κατά την επιλογή ενός συνδυασμού διαφορετικών χρωμάτων παραμένει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Ένα άτομο πρέπει να αισθάνεται άνετα ενώ ξεκουράζεται και χαλαρώνει.

15

Σε μια σημείωση! Ένα σημαντικό σημείο είναι ο καλός φωτισμός, αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν επιλεγεί μια σκοτεινή παλέτα. Δεδομένου ότι σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα υπάρχει έλλειψη φυσικού φωτός, αξίζει να το κορεστεί όσο το δυνατόν περισσότερο με τεχνητές πηγές φωτός..